El llibre dels embotits

El llibre dels embotits

Nº:
2
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788494256486
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-942564-8-6
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
160
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
QUE VIURES

Descuento:

-5%

Antes:

15,00 €

Despues:

14,25 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Catalunya és terra d'embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matanÇa del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos. Elaboradors reconeguts d'embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l'elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l'Empordá. Hi trobareu, peró moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la  catalana, la de llengua, la d'ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre's, com el sac  d'ossos o els gossets. Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Materia en Sernel

  • Lo mejor de Italia -5%
    Titulo del libro
    Lo mejor de Italia
    Braimbridge, Sophie
    Edimat
    No disponible

    17,95 €17,05 €

  • 100 secretos para una dieta sana -5%
    Titulo del libro
    100 secretos para una dieta sana
    Selby,Anna
    Grijalbo
    Llegan cuatro nuevos volúmenes de esta exitosa serie de recetas para llevar una vida saludable. Repletos de be...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • GASTRONOMÍA DE AL ÁNDALUS, LA -5%
    Titulo del libro
    GASTRONOMÍA DE AL ÁNDALUS, LA
    Nº 01
    GARCÍA DUARTE, FRANCISCO DE BORJA
    Almuzara editorial
    La gastronomía es uno de los elementos culturales más distintivos de una sociedad. En el caso de la andalusí...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,95 €18,95 €

  • LA GALERA -5%
    Titulo del libro
    LA GALERA
    Nº 59
    Cervera, Jordi
    Sd edicions
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • Escuela de verduras -5%
    Titulo del libro
    Escuela de verduras
    AA.VV
    Larousse
    ¿Cómo se limpia una alcachofa? ¿Qué cocción realza el sabor delicado de los espárragos? ¿Qué relleno ve...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    23,50 €22,33 €

Editorial sidilla en Sernel

  • Història de la Bisbal -5%
    Titulo del libro
    Història de la Bisbal
    Frigola i Arpa, Jordi
    Editorial sidilla
    La història la fem la gent, també avui com en el segle XVI. I la història és tot allò que passa, tot el&nb...
    No disponible

    22,00 €20,90 €

  • Arrelats. País Valencià -5%
    Titulo del libro
    Arrelats. País Valencià
    Nº 24
    Capilla, Juli
    Editorial sidilla
    Arrelats aplega els testimonis directes d'unes quantes famílies valencianes amb història. Algunes d'aque...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    22,00 €20,90 €

  • L´1 D´OCTUBRE EXPLICAT A LA MENUDA -5%
    Titulo del libro
    L´1 D´OCTUBRE EXPLICAT A LA MENUDA
    Nº 2
    Pujol Cruells, Adria
    Editorial sidilla
    Fa anys que anem a manifestacions cada 11 de setembre. Hem fet consultes i concentracions, sovint amb els nostr...
    No disponible

    14,00 €13,30 €

  • Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7 -5%
    Titulo del libro
    Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7
    Nº 7
    Marqués, Vicent
    Editorial sidilla
    Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i cultura...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    38,00 €36,10 €

  • JAUME ARNELLA -5%
    Titulo del libro
    JAUME ARNELLA
    FERRAN RIERA
    Editorial sidilla
    No disponible

    22,00 €20,90 €