Gastronomía

Gastronomía

Editorial:
Universitat valencia
EAN:
9788437074627
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-370-7462-7
Páginas:
368
Idioma:
CASTELLANO
Ancho:
210
Alto:
260
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Descuento:

-5%

Antes:

35,00 €

Despues:

33,25 €
IVA incluido
Avisar disponibilidad

Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar. El resultat és una veritable hist.ria del paladar: els nostres pensaments més elevats i agradables sobre el menjar -ingredients, preparació, presentació- des de la prehist.ria fins a avui. Aquest llibre és únic en la seva organització segons el que la gent pensava que era bo i com l'alimentació era part d'unes societats diferenciades. Il?lustrat profusament amb obres d'art que veritablement fan la boca aigua, aquestes pàgines ofereixen un relat -apassionant i ric en imatges- d'una de les claus més importants, no només del que ens manté vius, sinó del que ens fa sentir vius.Aquest és el primer llibre que aplica les aportacions de la nova generació d'historiadors de l'alimentació i  la gastronomia de tot el món, als assoliments culinaris de les diverses civilitzacions, passades i presents, i als plaers del menjar.  Il?lustrat amb obres d'art que fan la boca aigua, el resultat és una veritable història del paladar des de la prehistòria fins a avui.

Otros libros del autor en Sernel

  • Lo que vino de Oriente -5%
    Titulo del libro
    Lo que vino de Oriente
    Paul Freedman
    Universitat de valencia
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    22,50 €21,38 €

Materia en Sernel

  • Las recetas de mamá -5%
    Titulo del libro
    Las recetas de mamá
    de Juan Prieto, Francisco
    Plataforma editorial
    No disponible

    17,00 €16,15 €

  • El conill: Com preparar-lo 10 vegades -5%
    Titulo del libro
    El conill: Com preparar-lo 10 vegades
    Nº 19
    Llinàs, Sílvia
    Sd edicions
    Sílvia Llinàs explica 10 receptes de conill, una de les carns més riques en proteïnes i minerals i més bai...
    No disponible

    6,95 €6,60 €

  • PASTA-G.CLASICOS FRIOS Y CALIENTES
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    PASTA-G.CLASICOS FRIOS Y CALIENTES
    Nº 041
    DREYER NINA
    Rba libros
    Una cena rápida de espaguetis con mantequilla, que se preparan en un santiamén, los macarrones a la boloñesa...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    18,00 €17,10 €

  • Sofregit -5%
    Titulo del libro
    Sofregit
    Nº 9
    Herce Carmona, Enric
    Cossetania edicions
    UN LLIBRE AMB 50 RECEPTES DELICIOSES DE LA CUINA CATALANA QUE PARTEIXEN DE LA BASE D'UN BON SOFREGIT, L'ELEMENT...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €18,91 €

  • Cenar en bandeja
    Antiguo
    -5%
    Titulo del libro
    Cenar en bandeja
    Lincoln, Cris
    Pais aguilar
    Todo el mundo ha de solucionarse la cena, aunque a menudo se tengan pocas ganas de prepararla, pues uno llega t...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    17,90 €17,01 €

Universitat valencia en Sernel