La cuina de l'Albufera i les marjals

La cuina de l'Albufera i les marjals

Editorial:
Periferic edicions
EAN:
9788492435883
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92435-88-3
Páginas:
190
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
SIN COLECCIÓN

Descuento:

-5%

Antes:

22,00 €

Despues:

20,90 €
IVA incluido
Comprar

Emili Piera ha completat una intensa investigació per a descobrir l'origen de cuina que s'elabora al voltant d'una paratge únic com l'Albufera. Ha bussejat, sobretot, en el com i en el perquè d'una cuina que agrada a tots. No content amb aix., Piera inclús ha indagat en l'origen de la paella i el situa en este entorn. Valenta suposició.  L'elecció de l'Albufera com a eix central de l'obra no és fútil. És el nexe d'unió entre el mar i l'horta, que no són una altra cosa que el rebost valencià. Peixos, anguiles, aus, arrossos, verdures, fruites? una enorme font de riquesa gastron.mica per a una cuina molt particular, que Emili desgrana a base d'hist.ries, personatges i plats  que s'han preparat al llarg del temps en eixe entorn tan especial. En  l'obra, els productes que s'hi cultiven li serveixen per a embastar hist.ries i llocs amb què comprendre millor la cuina que s'elabora en altres paratges semblants de la conca mediterrània, i que, en el fons,  el que fan és dibuixar una forma d'entendre la vida.

Otros libros del autor en Sernel

Materia en Sernel

  • Cocinas del mundo -5%
    Titulo del libro
    Cocinas del mundo
    Bain, Caroline
    Geoplaneta
    Cuando se viaja, muchas veces uno se enamora de un lugar al primer bocado. Cocinas del mundo recopila una gran ...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • La comida de la familia -5%
    Titulo del libro
    La comida de la familia
    Adriá, Ferrán
    Rba
    Durante todos los años de vida de elBulli, cada día se preparaba un menú para el equipo de cocina. Esta ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Comer y beber a mi manera -5%
    Titulo del libro
    Comer y beber a mi manera
    Vicent, Manuel
    Alfaguara
    Uno de los ejercicios más temerarios que puede realizarse en esta vida consiste en entrar en un restaurante do...
    No disponible

    17,50 €16,63 €

  • Grandes maestros historia de la gastronomia -5%
    Titulo del libro
    Grandes maestros historia de la gastronomia
    Villegas, Almudena
    Almuzara editorial
    La más original historia de la gastronomía universal a través de sus protagonistas: de Apicio a Julia Child....
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • LA CUINA SOSTENIBLE -5%
    Titulo del libro
    LA CUINA SOSTENIBLE
    Parella, Ada
    Columna edicions
    La cuina sostenible és un llibre amb pretensions: 1. Mostrar un dels problemes actuals més importants, el de ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    22,95 €21,80 €

Periferic edicions en Sernel