Descuento:
-5%Antes:
Despues:
21,76 €Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.En Carles Gaig, una de les grans figures de la cuina, no s'havia decidit mai a fer un llibre. Per primera vegada obre les portes de casa seva i ens mostra els secrets dels seus plats deliciosos. Amb un repà s dels seus orÃgens, de com el llegat de l'à via i la mare l'han fet ser el cuiner que és, ens explica les seves peripècies i per què cuina com cuina. El llibre és un receptari espectacular de plats deliciosos pensats i explicats per poder fer a casa fà cilment, dividits segons la temporada per poder aprofitar al mà xim els productes de cada estació i viure i cuinar amb filosofia quilòmetre zero. No hi podien faltar els seus plats estrella, que inclouen clà ssics com l'escudella de Nadal, el caneló Gaig amb crema de tòfona, els macarrons cardenal o el fricandó. Clà ssics de la cuina catalana que faran les delÃcies de tota la famÃlia.