Cociñar con albariño

Cociñar con albariño

Editorial:
Nigra-trea
EAN:
9788495364579
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-95364-57-9
Páxinas:
96
Encadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
lingua:
GALEGO
Ancho:
150
Alto:
200
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
PORTA DE PAPEL

Desconto:

-5%

Antes:

12,00 €

Despois:

11,40 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Este libro é unha viaxe pola xeografía e historia do viño albariño, un  dos mellores brancos do mundo. O viño albariño fai unha excelente maridaxe con todo tipo de comidas e  confire a peixes, carnes, salsas, etcétera, un toque de aromático e afroitado sabor, que o bo degustador saberá apreciar. Presentamos aquí 50 propostas para elaborar unha cociña sinxela pero saborosa, co viño albariño como protagonista.

Outros libros do autor en Sernel

  • Recetas de la cocina familiar gallega -5%
    Titulo del libro
    Recetas de la cocina familiar gallega
    Felpeto Lagoa, Matilde
    Nigra-trea
    No hay refinamiento pretencioso en la cocina gallega; con sencillez, respetando la tradición y los viejos...
    No disponible

    12,00 €11,40 €

  • O polbo e a súa cociña -5%
    Titulo del libro
    O polbo e a súa cociña
    Felpeto Lagoa, Matilde
    Xerais
    Este libro é unha viaxe pola xeografía, historia, literatura e gastronomía do polbo. Logo dunha breve visita...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    14,50 €13,78 €

  • COCINA GALLEGA TRADICIONAL -5%
    Titulo del libro
    COCINA GALLEGA TRADICIONAL
    Felpeto Lagoa, Matilde
    Xerais
    Las recetas recogidas en " Cocina gallega tradicional " pertenecen al legado culinario de Galicia. En...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    28,95 €27,50 €

  • COCIÑA GALEGA TRADICIONAL -5%
    Titulo del libro
    COCIÑA GALEGA TRADICIONAL
    Felpeto Lagoa, Matilde
    Xerais
    As receitas recollidas en " Cociña galega tradicional " pertencen ao legado culinario de Galicia. En...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    28,95 €27,50 €

  • 40 menús para 40 banquetes
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    40 menús para 40 banquetes
    Felpeto Lagoa, Matilde
    Edicions nigra trea
    Recetas tradicionales para elaborar en momentos especiales 40 menús de temporada para una cocina sana y sosten...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    10,00 €9,50 €

Materia en Sernel

  • La cuina dels dijous -5%
    Titulo del libro
    La cuina dels dijous
    Nº 12
    Morell I BitriÀ, Josep Maria
    Pages editors
    "La fidelitat del Morell a la rádio és digna d'esment i admiració. Anys i anys acudint puntualment a la seva...
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • Gran libro de cocina de Alain Ducasse -5%
    Titulo del libro
    Gran libro de cocina de Alain Ducasse
    Ducasse, Alain
    Akal
    Tras el Gran libro de cocina, Alain Ducasse y Frédéric Robert nos presentan el arte de lo dulce. Pastelería,...
    No disponible

    93,00 €88,35 €

  • ¿Por qué los espaguetis a la boloñesa no existen? -5%
    Titulo del libro
    ¿Por qué los espaguetis a la boloñesa no existen?
    Le Caisne, Arthur
    Larousse
    Quienes tengan hijos habrán pasado por esa fase del «por qué» para todo: ¿Por qué el cielo es azul? ¿Por...
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • 12 CENAS PARA SENTIRSE MEJOR
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    12 CENAS PARA SENTIRSE MEJOR
    Nº 21
    CARLAS, MAGDA
    Salsa books cas
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    17,80 €16,91 €

  • De Re Coquinaria -5%
    Titulo del libro
    De Re Coquinaria
    Apicio, Marco Gavio
    Alba
    Marco Gavio Apicio vivió en el siglo I de nuestra era, bajo el reinado  del emperador Tiberio. A él se atribu...
    No disponible

    39,00 €37,05 €

Nigra-trea en Sernel