Cociñar con algas

Cociñar con algas

Editorial:
Galaxia
EAN:
9788498654783
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9865-478-3
Páxinas:
112
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
GALEGO
Ancho:
200
Alto:
300
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
VARIOS

Desconto:

-5%

Antes:

20,00 €

Despois:

19,00 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Coas receitas que aparecen neste libro descubriremos as virtudes da "Cociña Atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos. Un mollo de propostas culinarias nas que o sabor e a saúde van da man e nas que se reivindica un produto galego cada día máis usado nas mellores cociñas do mundo.Neste libro. A cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algas achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito.

Materia en Sernel

  • Cupcake revolution -5%
    Titulo del libro
    Cupcake revolution
    Obregon, Alma
    Alfaguara
    Las recetas más guays y fáciles del mundo, de la mano de Alma Obregón,  para los más jóvenes. íHola! AquÃ...
    No disponible

    14,96 €14,21 €

  • COCINA LIGERA -5%
    Titulo del libro
    COCINA LIGERA
    AA.VV
    Saldaña
    No disponible

    7,95 €7,55 €

  • Recetas de Postres y Dulces -5%
    Titulo del libro
    Recetas de Postres y Dulces
    Equipo Editorial
    Libsa
    La colección Cocina actual presenta seis títulos imprescindibles para comer mejor sin gastar de más ni compl...
    No disponible

    5,00 €4,75 €

  • Agallas -5%
    Titulo del libro
    Agallas
    Pescaderías Coruñesas
    Planeta
    El gran libro del inmenso universo gastronómico marino de la mano de Pescaderías Coruñesas, los mejores y mÃ...
    No disponible

    44,95 €42,70 €

  • EL REGIMEN EN GRUPO
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    EL REGIMEN EN GRUPO
    EGE, MONIQUE
    Susaeta ediciones
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

Galaxia en Sernel