La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja

La cuina de Lleida, la Vall d'Aran i la Franja

Nº:
39
Editorial:
Viena
EAN:
9788419474827
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-19474-82-7
Páxinas:
272
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
160
Alto:
260
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Milfulls

Desconto:

-5%

Antes:

23,00 €

Despois:

21,85 €
IVE incluído
Comprar

Allioli de codony, panadons despinacs, caragols a la brutesca, olla aranesa, girella, trinxat, cassola de tros, conill farcit, orelletes, redorts... La cuina de les terres de Lleida és una cuina rica que es caracteritza  per lautenticitat, lús de productes de proximitat i la influència de les tradicions agrícoles i ramaderes. Situada en una àrea que juxtaposa muntanya i plana, ofereix una àmplia gamma de plats que reflecteixen la diversitat del seu entorn. Jaume Fàbrega, gastrònom de referència, ha reunit més dun centenar de receptes que recullen des de la tradició dels productes de lhorta fins  a la caça i els embotits pirinencs, sense oblidar les conserves ni les begudes. Amb aquest llibre podrem preparar plats duna cuina tan variada com deliciosa i retre homenatge als productes del territori.

Outros libros do autor en Sernel

  • Dalícies -5%
    Titulo del libro
    Dalícies
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    En ocasió de l'Any Dalí, peró amb la voluntat de no ser un producte de  temporada, sorgeix un llibre que inv...
    No disponible

    18,00 €17,10 €

  • Les postres i els pastissos de l'àvia -5%
    Titulo del libro
    Les postres i els pastissos de l'àvia
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Heus aquí el llibre més complet amb tota mena de coques, pastissos, galetes, pastes, cremes, bunyols, gelats,...
    No disponible

    18,80 €17,86 €

  • El convit del tirant -5%
    Titulo del libro
    El convit del tirant
    Fabrega, Jaume
    Pages editors
    Darrere la cuina de Ferran Adriá hi ha un país i una história Com menjaven i com es comportaven a taula els ...
    No disponible

    11,00 €10,45 €

  • MÈTODE LA RATAFIA -5%
    Titulo del libro
    MÈTODE LA RATAFIA
    Fàbrega i Colom, Jaume
    Efados
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    26,50 €25,18 €

  • Pa amb tomàquet (segona edició) -5%
    Titulo del libro
    Pa amb tomàquet (segona edició)
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Aquest és el llibre del pa amb tomáquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot...
    No disponible

    13,90 €13,21 €

Materia en Sernel

  • Mug cookies -5%
    Titulo del libro
    Mug cookies
    Huet-Gómez, Christelle
    Cupula (libros cupula)
    Este kit contiene un libro con fotografías y explicaciones paso a paso  de 20 recetas distintas, originales y ...
    No disponible

    19,95 €18,95 €

  • Receptes entrelligades -5%
    Titulo del libro
    Receptes entrelligades
    Paulina Vergés de Echenique
    Cossetania edicions
    Quan es prepara un menjar, sempre n'acaben sobrant ingredients, ja siguin crus o cuinats. Aquest llibre vol rec...
    No disponible

    18,20 €17,29 €

  • CARNE PARA VARIAR -5%
    Titulo del libro
    CARNE PARA VARIAR
    Loaldi, Paola
    Everest editora
    No disponible

    15,20 €14,44 €

  • Ensaladas fáciles y ricas para cualquier época del año -5%
    Titulo del libro
    Ensaladas fáciles y ricas para cualquier época del año
    AA.VV
    Grijalbo
    ¡Las ensaladas son saludables y divertidas!  Sanas, ligeras y sabrosas, las ensaladas ofrecen multitud de...
    No disponible

    9,90 €9,41 €

  • Cereales para las seis estaciones -5%
    Titulo del libro
    Cereales para las seis estaciones
    Nº 31
    McFadden, Joshua
    Neo-person
    Mejor libro de cocina del año según Food52, Booklist, Library Journal Finalista del Premio James Beard J...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    32,00 €30,40 €

Viena en Sernel