La cuina de Traiguera

La cuina de Traiguera

Editorial:
Onada edicions
EAN:
9788415896012
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-15896-01-2
Páxinas:
84
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
230
Alto:
220
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
(CAT).LA TECA

Desconto:

-5%

Antes:

19,90 €

Despois:

18,91 €
IVE incluído
Comprar

La cuina de Traiguera és un viatge al paisatge culinari d'un poble i d'una terra de cruïlla, que manté vigent un patrimoni gastronómic molt  local i alhora compartit. Es tracta d'un paisatge d'oliveres, a mig camí entre la mar i la muntanya, que ofereix, portada des de temps immemorials, l'esséncia d'una cuina cada dia més valorada: l'oli. Així com les oliveres mil·lenáries han sabut guardar l'esséncia de l'oli dels avantpassats, el llibre que us oferim és un recull d'aquells plats més significatius de la taula d'aquest poble del Maestrat históric. Una taula feta d'esforÇ i treball, d'una perseveranÇa de generacions, i també de vivéncies sedimentades en les festes i les tradicions. Constitueix un llegat preciós de les formes de vida d'una terra en constant evolució. Avui, el receptari que us presentem és la constatació de la vigéncia d'unes formes de vida en la  identitat d'una societat que canvia. I, alhora, manté l'empremta d'una heréncia histórica, social i cultural, potser poc coneguda peró d'una personalitat ben afaiÇonada al llarg del temps. Us convidem a fer un viatge entranyable a la terra i a la cuina de l'oli d'oliveres mil·lenáries, un recorregut en qué passat i present mantenen un diáleg digne del millor banquet clássic.

Materia en Sernel

  • Vi, cos i cervell -5%
    Titulo del libro
    Vi, cos i cervell
    Viader Guixá, Ramón
    Institut d´estudis catalans
    Llibre innovador sobre el coneixement i l'aplicació de l'análisi sensorial dels aliments, en general, i del v...
    No disponible

    25,00 €23,75 €

  • Cocina portuguesa, mi -5%
    Titulo del libro
    Cocina portuguesa, mi
    Nº 17
    Avillez, Jose
    Planeta
    El libro de la cocina tradicional portuguesa de la mano de José Avillez, considerado como el mejor chef de Por...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,90 €28,41 €

  • 100 MANERAS COCINAR EN EL HORNO -5%
    Titulo del libro
    100 MANERAS COCINAR EN EL HORNO
    ARGUIÑANO, KARLOS
    Bainet media
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,95 €18,95 €

  • Castellana -5%
    Titulo del libro
    Castellana
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    No disponible

    5,95 €5,65 €

  • CEREBRO DE PAN. LAS RECETAS -5%
    Titulo del libro
    CEREBRO DE PAN. LAS RECETAS
    Nº 00000
    Perlmutter, David
    Debolsillo
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    12,95 €12,30 €

Onada edicions en Sernel