LA CUINA DEL SINGLAR

LA CUINA DEL SINGLAR. Guia pràctica i receptari

Editorial:
Amat editorial
EAN:
9788497351133
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9735-113-3
Páxinas:
100
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
233
Alto:
185
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
FUNDACIÓ ALÍCIA

Desconto:

-5%

Antes:

14,85 €

Despois:

14,11 €
IVE incluído
Comprar

El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caÇa a Catalunya. Després d'anys amb un consum molt limitat, la seva carn s'ha fet un lloc en l'alta cuina, presidint les cartes dels millors restaurants. Peró el renovat interés pel porc salvatge no prové del seu alt valor nutritiu o polivaléncia en els fogons, sinó de la necessitat de reduir el seu impacte sobre territori catalá. Aquest treball de la Fundació Alícia ajuda a popularitzar el consum de  la carn de senglar, tant en restauració com en l'ámbit doméstic, com una estratégia per combatre la superpoblació de l'espécie. Una guia práctica que tracta des de la caÇa del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentária, preelaboracions i técniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d'alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l'hamburguesa de porc senglar, entre moltes d'altres.

Outros libros do autor en Sernel

Materia en Sernel

  • Cake Pops. Piruletas de bizcocho, adornos y tartas -5%
    Titulo del libro
    Cake Pops. Piruletas de bizcocho, adornos y tartas
    O'connell, Clare
    Blume
    Si le gustan las tartas deliciosas, bonitas y elegantes, ¡le encantarán las piruletas de bizcocho! 40 origina...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    5,95 €5,65 €

  • Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros -5%
    Titulo del libro
    Los 100 mejores vinos por menos de 10 euros
    Estrada Alonso, Alicia
    Geoplaneta
    100 vinos, 100 bodegas, para descubrir la amplia y excelente oferta de  vinos españoles en 2015, por menos de ...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • El autentico sabor del pan -5%
    Titulo del libro
    El autentico sabor del pan
    AA.VV
    Parragon books ltd
    No disponible

    7,95 €7,55 €

  • DELICIOUS -5%
    Titulo del libro
    DELICIOUS
    Flamant, Paul
    Flamant
    Delicious se centra en la identidad visual de los lugares más dulces y  exquisitos del mundo: boutiques de cho...
    No disponible

    45,00 €42,75 €

  • Enciclopedia de la gastronomia francesa -5%
    Titulo del libro
    Enciclopedia de la gastronomia francesa
    Boue, Vincent
    Blume
    200 técnicas culinarias y trucos indispensables para realizar con éxito todas las preparaciones de base, cort...
    No disponible

    49,90 €47,41 €

Amat editorial en Sernel