Primer cal batre els ous...

Primer cal batre els ous.... Cuina creativa per a joves principiants

Nº:
014
Editorial:
Grao
EAN:
9788478279876
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-7827-987-6
Páxinas:
174
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
210
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Micro-macro Referències

Desconto:

-5%

Antes:

25,00 €

Despois:

23,75 €
IVE incluído
Comprar

Llibre perfecte per introduir els adolescents a la cuina,
 per als que encara no s'hi han posat mai i per als que ja
 ho han fet, bo per als de 12 anys i bo per als de 18
 anys. I aix. és així perquè l'Ada Parellada -una de les
 cuineres de més prestigi del país- explica de manera ben
 planera i en el seu propi llenguatge 45 receptes que
 canviaran la visió de la cuina que tenen aquells que s'hi
 resisteixen. Organitzat en tres nivells de dificultat: de
 12 a 14 anys, de 14 a 16 i de 16 a 18, a cada una de les
 receptes hi trobarem cinc apartats complementaris que
 pretenen fer-nos la cuina més fàcil: per arrodonir la
 recepta; els estris adequats; com substituir els
 ingredients que no tenim a mà; trucs per avançar
 l'elaboració i en què poden donar un cop de mà els pares.

Materia en Sernel

  • Cocina nórdica -5%
    Titulo del libro
    Cocina nórdica
    Olsson, Nina
    Planeta
    Soy Nina Olsson, soy cocinera y tengo un restaurante sueco en Barcelona desde hace quince años llamado Pappa S...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,95 €28,45 €

  • 5 ingredientes mediterráneos -5%
    Titulo del libro
    5 ingredientes mediterráneos
    Oliver, Jamie
    Grijalbo
    Una exaltación de los sabores mediterráneos por antonomasia. Recetas sencillas y atractivas para las comidas ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    29,90 €28,41 €

  • Cocina Oriental
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    Cocina Oriental
    Komiyama, Iwao
    Bainet media
    LAS RECETAS DEL PROGRAMA DE TELEVISIÓNSi hay alguien que pueda explica r de forma clara y concisa los secretos...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,95 €9,45 €

  • Guía práctica de técnicas culinarias para el profesional -5%
    Titulo del libro
    Guía práctica de técnicas culinarias para el profesional
    Fradera Vila, Juan
    Cooking
    No disponible

    29,45 €27,98 €

  • El llibre de la ratafia (Segona edició) -5%
    Titulo del libro
    El llibre de la ratafia (Segona edició)
    Jaume Fàbrega
    Cossetania edicions
    Aquest llibre ens ensenya els orígens, la história i l'elaboració de la ratafia i altres licors, a partir d'...
    No disponible

    12,40 €11,78 €

Grao en Sernel