Desconto:
-5%Antes:
Despois:
11,88 €Es tracta d'una colla d'articles que formen com una mena d'itinerari lúdic i sentimental que fa l'autor per les cuines, els productes i les festes gastronómiques de Catalunya. Molts dels actes festius que es fan a Catalunya tenen un plat com a emblema, com el reclam per a la convocatória. En alguns l'assisténcia és molta, en d'altres més minsa, peró el cert és que la resposta popular a les festes gastronómiques cada cop va a més i cada cop són més les ciutats i pobles que en fan. Fa uns anys, com diu en Pere Tapias, "la visita d'un museu ens permetia conéixer un plat; avui el tast d'un plat ens permet la visita a un museu". El fenomen de la cuina actualment sobrepassa els fogons. A hores d'ara la gastronomia s'ha convertit en un fenomen social que belluga moltes persones, que proporciona complaenÇa i felicitat, que cada cop té més addictes. En Pere Tapias n'ha estat un testimoni de paladar i de ploma.