TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS V.II -

TECNOLOGIA DE LOS ALIMENTOS V.II -

Editorial:
Sintesis editorial
EAN:
9788477385769
Ano de edición:
Materia
LIBROS DE TEXTO
ISBN:
978-84-7738-576-9
Páxinas:
368
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CASTELLANO
Ancho:
200
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
SIN COLECCION

47,50 €

IVE incluído
Comprar

Materia en Sernel

  • Scope 4 Workbook + Online Practice Pack
    Titulo del libro
    Scope 4 Workbook + Online Practice Pack
    AA.VV
    Oxford university press
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    27,68 €

  • SO 3 ANYS
    Titulo del libro
    SO 3 ANYS
     
    Edelvives comunitat valenciana
    No disponible

    31,25 €

  • Touchstone 2 2Ed Sb/Online Wb
    Titulo del libro
    Touchstone 2 2Ed Sb/Online Wb
    AA.VV
    Cambridge
    Touchstone, together with Viewpoint, is a six-level English program based on research from the Cambridge Englis...
    No disponible

    52,90 €

  • LENGUA (LAZARO) 2º.ESO
    Titulo del libro
    LENGUA (LAZARO) 2º.ESO
    Lázaro Carreter, Fernando / Mindán Navarro, Joaquín / Gimeno Pitarque, Eduardo / Llupart Llosa, Rosa María
    Anaya
    No disponible

    26,94 €

  • RIMAS Y LEYENDAS
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    RIMAS Y LEYENDAS
    BéCQUER, GUSTAVO ADOLFO
    Editorial optima
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €5,93 €

Sintesis editorial en Sernel