The art of french baking

The art of french baking

Editorial:
Phaidon
EAN:
9781837290901
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-1-83729-090-1
lingua:
INGLES
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
FOOD-COOK

Desconto:

-5%

Antes:

34,95 €

Despois:

33,20 €
IVE incluído
Comprar

Materia en Sernel

  • Millors pinxos i tapes de carxofa de benicarlo -5%
    Titulo del libro
    Millors pinxos i tapes de carxofa de benicarlo
    Nº 14
    AA.VV
    Onada edicions
    Benicarló els darrers vint anys s'ha erigit en el referent ineludible de tot alló que acompanya la produ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    20,00 €19,00 €

  • Comer bien a diario -5%
    Titulo del libro
    Comer bien a diario
    López Alonso, Alfonso
    Larousse
    Comer bien, con una dieta sana y equilibrada es más que asequible gracias a Alfonso López Alonso, responsable...
    No disponible

    15,00 €14,25 €

  • Amanides fresques per a gent amb mandra -5%
    Titulo del libro
    Amanides fresques per a gent amb mandra
    Regàs, Georgina
    Ara llibres
    ... Amanides ràpides, ingredients de casa i una mica d´imaginació és el c.ctel que us proposem per fer uns ...
    No disponible

    12,00 €11,40 €

  • Las recetas de Todos contra el chef -5%
    Titulo del libro
    Las recetas de Todos contra el chef
    Darío Barrio
    Aguilar
    Este libro reúne en sus páginas lo mejor de los dos mundos: las recetas caseras que se han ido transmitiendo ...
    No disponible

    22,00 €20,90 €

  • Cocinar con especias -5%
    Titulo del libro
    Cocinar con especias
    Catherine Picatto-Stein
    Susaeta ediciones
    No disponible

    4,50 €4,28 €

Phaidon en Sernel